"A Dream Comes True"



T
he floor is pinewood, as it used to be in the old Portuguese houses, and after being polished, a darkening layer was applied, so as too look more rustic, and the floor was varnished with opaque varnish.
A wall cupboard was built in the dining room. This cupboard is intended not only to keep all sorts of things, as for instance coats and umbrellas, but also to keep the general switchboard and to hide the kitchen door inserted in it.






A sixteenth century building was recreated following the twenty-first century trend…

The quality of the wood reflected on the harmony of the house creates a warm and comfortable atmosphere.

The rooms are equipped with wardrobes and central heating system.


 


  "Bricolage e Decoração" Magazine - Photographs by Sara Matos e David Aço.

  top  
back
1|2|3
 

© 2002 - 2020 Paulo Jones